Welkom op Kinderboerderij De Hertenkamp Hilversum Geitjes knuffelen Herten Weide Pauwen

Kinderboerderij krijgt cheque van RABObank voor zonnepanelen


Eind vorige week overhandigden Monique Jacobs en Wanda Thiel van de RABObank een cheque aan voorzitter Madelon Grin, waarmee een start kan worden gemaakt bij de aanschaf van zonnepanelen.
De RABObank voerde een campagne, voor het verduurzamen van maatschappelijke gebouwen. Organisaties konden zich daarvoor opgeven en leden (rekeninghouders) van de bank mochten kiezen welke projecten er voor in aanmerking kwamen. De keuze viel (ook) op de aanvraag van de kinderboerderij.

We bedanken iedereen die op ons gestemd heeft!

Het zal nog even duren, voordat de panelen geïnstalleerd gaan worden. Op advies van een deskundige van HilverZon moet eerst berekend worden of het beoogde dak (de varkens- en paardenstal) de panelen kan dragen of moet worden aangepast. Ook moet bij de gemeente toestemming gevraagd worden: de kinderboerderij ligt immers in een Beschermd Dorps-/Stadsgezicht. Het bestuur van Stichting de Kinderboerderij heeft er alle vertrouwen in dat op termijn ook De Hertenkamp van het gas af kan en zo een bijdrage kan leveren aan een duurzamere toekomst.De 'cheque'...                                                                           Het beoogde dak

13-06-2022 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl