Welkom op Kinderboerderij De Hertenkamp Hilversum Geitjes knuffelen Herten Weide Pauwen

Heropening 25 mei op voorwaarden

We gaan na Pinksteren weer open!
Maar dat kan alleen doordat we voldoen aan de voorwaarden die daaraan gesteld zijn... We schreven het al eerder: we gaan richting 'normaal', maar helemáál normaal is 't nog niet... Sorry!
Dit zijn de voorwaarden die de overheid stelt.
- Reserveren is verplicht.
- Bij de entree wordt een gezondheidscheck gedaan.
- Contactgegevens registreren, zodat de GGD u kan waarschuwen mocht blijken dat u iemand op de kinderboerderij bent tegengekomen, die besmet bleek te zijn...

Hoe werkt dat bij ons in de praktijk?

Reserveren
U kunt bij de ingang uw komst reserveren. Er kunnen, vanwege de beperking 1-volwassene-per-tien-vierkante-meter, maximaal 20 volwassenen aanwezig zijn op het terrein, exclusief de speeltuin. In de speeltuin kunnen maximaal 4 ouders/begeleiders verblijven.
Als er méér dan 20 mensen de looproute volgen, kan het gebeuren dat u even moet wachten tot u binnen kunt... Een wandelingetje maken rondom het terrein? Even een uitstapje maken naar het naastgelegen Heksenweitje? Kan! (Neem een voetbal of vlieger mee...)
Kinderen tot en met 12 jaar zijn overigens onbeperkt welkom.

Groepsbezoek: groepen kinderen tot en met 12 mogen binnen, met maximaal twee begeleiders. Graag tevoren telefonisch aanmelden? 035 - 6233886.

Gezondheidscheck
Bij binnenkomst wordt u een aantal vragen gesteld. Beantwoordt ze naar eer en geweten?
Heeft u één of meer vragen met ‘Ja’ beantwoord? Dan moeten we helaas vragen om het terrein niet te betreden en terug naar huis te gaan.
Kunt u alle vragen met ‘Nee’ beantwoorden? Dan vragen we u het registratieformulier in te vullen en in de gesloten rode bus te deponeren.

Registratie
Natuurlijk kunt u de vragenlijst ter plekke invullen. Maar misschien is 't handig 'm alvast uit te printen en thuis het schrijfwerk te verrichten? Scheelt tijd (en het steeds weer schoonpoetsen van de pennen...)
U vindt het formulier hier.

De basisregels blijven gelden, zoals 1.5 meter afstand houden: volg de looproute?

Als 't weer nu ook nog meewerkt, wordt het weer een heerlijke beleving: een bezoek aan de kinderboerderij! Gratis! Van harte welkom!

21-05-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl