Welkom op Kinderboerderij De Hertenkamp Hilversum Geitjes knuffelen Herten Weide Pauwen

Vanaf 25 mei weer open!

We gaan weer open! Op dinsdag 25 mei, na Pinksteren (dus niet al op de dag dat alle zogeheten 'doorstroomlocaties' open mogen, woensdag 19 mei...)
Helaas kampen we ongelukkigerwijs met nogal wat zieken (geen corona) en kunnen daardoor de eerste dagen niet voldoen aan de eisen die aan de her-openstelling worden gesteld.
Zo moeten we erop toezien dat er niet meer dan 1 persoon per 10 vierkante meter binnen is... En natuurlijk moet de looproute weer aangehouden worden, want anderhalve meter afstand houden (tussen mensen/kinderen die niet uit één huishouden komen) blijft verplicht.

De openingstijden zijn van 10.30 tot 15.30: dat is wat korter dan gebruikelijk. Dat doen we om de medewerkers voldoende tijd te geven om 's ochtends eerst de dieren te verzorgen en aan het einde van de dag de dieren weer op stal te zetten en alles op te ruimen. Veel van onze medewerkers zijn nog niet gevaccineerd (want nog jong...) en we hopen dat u ze ook tijdens de openingstijden alle ruimte geeft om hun werk te verrichten.
Het weekend blijven we, zoals ook vóór de lockdown, voorlopig gesloten. Er zijn dan structureel te weinig medewerkers aanwezig om (ook) toezicht te kunnen houden.
We hopen dat u weer met veel plezier onze boerderij komt bezoeken. De dieren hebben u gemist! (En wij ook, hoor!) En we hopen dat u er begrip voor hebt dat een bezoekje aan ons nog niet helemaal 'normaal' is...

17-05-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl