Welkom op Kinderboerderij De Hertenkamp Hilversum Geitjes knuffelen Herten Weide Pauwen

Kinderboerderij op 2 juni weer open!

De kinderboerderij is vanaf dinsdag 2 juni weer open voor publiek. In verband met het feit dat bezoekers elkaar mogelijk kunnen besmetten met het coronavirus zijn er wel enkele beperkingen... en een éénrichting-looproute, afgezet met vrolijke vlaggetjes.
We zijn voorlopig wat korter open, gaan een uurtje eerder dicht voor publiek: van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 15.30 uur. (Dat uurtje geeft de medewerkers voldoende ruimte om de dieren op stal te zetten etc.) Zaterdag en zondag zijn we voor publiek gesloten, want dan zijn er te weinig medewerkers om de bezoekers te begeleiden.

De looproute
Je komt gewoon binnen via oorspronkelijke ingang, tevens toegang tot speeltuin. Wie gebruik maakt van de speeltuin, verlaat deze via een nieuw gemaakte uitgang naar de dierenweide. Overigens zijn er niet meer dan zes volwassenen in de speeltuin toegestaan.
Wie geen gebruik maakt van de speeltuin kan via de gebruikelijke toegang naar het voorplein en via de vlaggetjes naar de sluis, direct naar de dierenweide. Daar kun je naar hartelust de dieren bekijken, aaien of (soms zelfs) knuffelen.
Het konijnen/caviaverblijf in de Dudokstal is gesloten: het is binnen te klein om afstand te kunnen houden.
De route loopt verder richting hertenwei, langs de varkensstal naar de volières. En dan langs de wasbakken, waar je je handen (lang) kunt wassen voor je weer naar huis gaat. Zeep en papieren handdoeken zijn aanwezig.
De (nieuwe) uitgang ligt tegenover de wasbakken: je ziet 't vanzelf.

Overige afspraken
Kinderen t/m 12 jaar komen alleen onder begeleiding van volwassene (want die kan de afstanden in de gaten houden).
Ga alleen zitten waar dat is toegestaan (1,5 m. staat per bank aangegeven). De picknicktafels kunnen alleen gebruikt worden door families (staat per tafel aangegeven).
De veldschuur is voor bezoekers gesloten en alleen beschikbaar voor medewerkers (pauzes, lunch, werkoverleg – op 1,5 meter afstand). Maar de kiosk is open en u kunt dus weer drankjes, ijsjes etc. kopen...

Dan nog wat vragen
Bij in- en uitgang wordt de gehele dag toezicht gehouden door twee van de drie stafleden. Volg hun aanwijzingen op? En alle medewerkers dragen bedrijfskleding met logo, zodat zij herkenbaar zijn. Geef ze de ruimte om hun werk te doen?
Kom vooral op de fiets of lopend: gebruik geen openbaar vervoer.

Bedankt, en tot gauw!

26-05-2020 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl